Με σύνθεση ανάγκης

Εχοντας να ξεπεράσει ένα βουνό προβλήματα ο Αρης ετοιμάζεται να παραταχθεί κόντρα στην Κέρκυρα, στον τελευταίο επίσημο αγώνα της σεζόν.

Εχοντας να ξεπεράσει ένα βουνό προβλήματα ο Αρης ετοιμάζεται να παραταχθεί κόντρα στην Κέρκυρα, στον τελευταίο επίσημο αγώνα της σεζόν. Οι τιμωρημένοι και οι τραυματίες, αναγκάζουν τον Μανουέλ Μασάδο να πάει στη λύση μιας ενδεκάδας ανάγκης η οποία όμως, όπως τόνισε στη NOVA o Πορτογάλος τεχνικός, θα πρέπει να σταθεί ανταγωνιστικά στον αγωνιστικό χώρο. Είναι χαρακτηριστικό πως, λόγω των πολλών απουσιών, δεν συμπληρώθηκαν ούτε 18 παίκτες. .

Η προετοιμασία των κιτρίνων ολοκληρώθηκε το μεσημέρι με ένα τελευταίο χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου και αμέσως μετά ο Μασάδο ανακοίνωσε την 17μελή (!) αποστολή η οποία έχει ως εξής: Βελλίδης, Σηφάκης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Παπαζαχαρίας, Κατίδης, Πρίττας, Καστίγιο, Ακόστα, Ουμπίντες, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος, Κοτσώνης, Καπετάνος, Κανούλας, Τσουκάνης και Γιαννίτσης.

Μετρήστε απουσίες: Καζναφέρης, Σανκαρέ, Φατί, Νέτο (τιμωρημένοι), Ντίκο, Γιαννιώτας (τραυματίες), Παπαστεριανός (ανέτοιμος). Το σύνολο, επτά!

Υπ΄ αυτές τις συνθήκες ο σχηματισμός της ενδεκάδας μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι για τον προπονητή του Αρη, ο οποίος, κατά πάσα πιθανότητα, θα παρατάξει Βελλίδη ή Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, Λαζαρίδη, Γιαννίτση ή Κοτσώνη στο κέντρο της άμυνας και τους Μίσελ (αριστερά), Παπαζαχαρία (δεξιά) στα μπακ. Ο Πρίττας με τον Καπετάνο θα πάρουν θέσεις ως αμυντικά χαφ, έχοντας στις πτέρυγες, αριστερά τον Ακόστα, δεξιά τον Σολτάνι , σε ελεύθερο ρόλο τον Ουμπίδες και προωθημένο τον Καστίγιο, ο οποίος τελικά προπονήθηκε και πήρε θέση στην αποστολή. Θέσεις διεκδικούν επίσης οι Κατίδης, Τριανταφυλλάκος, αλλά κανείς δεν μπορεί να βρίσκεται τούτη τη στιγμή στο μυαλό του Μασάδο.  

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, επομένως το Novasports 4, είναι η μοναδική διέξοδος των φίλων του Αρη, αλλά και της Κέρκυρας, για να παρακολουθήσουν τα όσα θα συμβούν στο 90λεπτο του «Κλ. Βικελίδης».       


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.