TAGS

  Η ομάδα των “LG Αθλητών του Αύριο” ολοκλήρωσε με επιτυχία την αθλητική σεζόν στο Eurohoops Dome

  Μία χρονιά με προπονήσεις και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες έφτασε στο τέλος της για την ομάδα των 26 αθλητών
  16/07/2019 • 20:30
  Η ομάδα των “LG Αθλητών του Αύριο” ολοκλήρωσε με επιτυχία την αθλητική σεζόν στο Eurohoops Dome
  • shares
  Αθήνα, 16 Ιουλίου 2019 — Με χαρά ολοκλήρωσαν οι 26 LG Αθλητές του Αύριο την προπονητική σεζόν στην Ακαδημία Eurohoops σε μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν γονείς, εκπρόσωποι της LG και ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Οι νέοι αθλητές, οι οποίοι έχουν λάβει υποτροφία από την LG Electronics (LG) για προπονήσεις στην κορυφαία Ακαδημία, έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα, μετάλλια και δώρα από την LG. Στην εκδήλωση, η LG ανακοίνωσε επίσης τα ονόματα των 5 αθλητών που έλαβαν υποτροφία και για προπόνηση στην Ακαδημία Eurohoops τη σεζόν 2019-2020.

  Η πρώτη χρονιά της ομάδας LG Αθλητές του Αύριο στην Ακαδημία Eurohoops περιλάμβανε προπονήσεις και πολλές αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώθηκαν από την Ακαδημία Eurohoops και την LG. Οι εμπειρίες αυτές, όπως οι φιλικοί αγώνες με άλλες σχολικές ομάδες από το Ισραήλ και την Ελλάδα, επίσκεψη στην αθλητική διαδραστική έκθεση “The Champion”, παρακολούθηση σεμιναρίου εκμάθησης τακτικών και λήψεων αποφάσεων στο μπάσκετ, και διάλεξης για τον ενδοσχολικό εκφοβισμό, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την εξέλιξη και ανάπτυξη των νέων αθλητών.

  Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Senior Marketing Manager της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Στόχος της LG είναι να παρέχει στα ταλαντούχα παιδιά όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να γίνουν οι “LG Αθλητές του Αύριο”. Μέσα από τη δημιουργία της ομάδας σε συνεργασία με την Ακαδημία Eurohoops, καταφέραμε να προσελκύσουμε τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και έχουν ταλέντο, και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να προπονηθούν με το έμπειρο προπονητικό team μιας από τις καλύτερες Ακαδημίες μπάσκετ στην Ελλάδα. Για εμάς η επιτυχία της πρωτοβουλίας είναι η ανταπόκριση και η θέληση των παιδιών για το πρόγραμμα. Είμαστε εδώ δίπλα τους και θα συνεχίσουμε να είμαστε προσφέροντάς τους πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες».

  Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, εκ των Διευθυντών της Eurohoops Academy, δήλωσε σχετικά: «Σε συνεργασία με την LG καταφέραμε να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία στα παιδιά μέσω των προπονήσεων και των διάφορων δραστηριοτήτων που διοργανώσαμε. Με το έμπειρο προπονητικό team της Ακαδημίας μας και την LG υλοποιήσαμε καινοτόμες μεθοδολογίες εκπαίδευσης και προσφέραμε στα παιδιά, μεταξύ άλλων, ένα ειδικά διαμορφωμένο θεωρητικό σεμινάριο. Παράλληλα, παρείχαμε εμπειρίες εκτός αθλητικού πλαισίου, εξίσου σημαντικές για την ανάπτυξή τους, όπως η παρουσίαση για τον ενδοσχολικό εκφοβισμό. Όλες αυτές οι ενέργειες συμβάλλουν σημαντικά στην εξέλιξή τους όχι μόνο ως αθλητές, αλλά και ως άνθρωποι».

  Δείτε εδώ το βίντεο της ομάδας από την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση.

  Σχετικά με την LG Electronics, Inc.Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, την κινητή τηλεφωνία και τις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 70.000  ανθρώπους σε 140 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2018. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com 

  Σχετικά με την LG Electronics Hellas
  Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.


  Επισκεφτείτε την LG στα:

  www.lg.com/gr 
  LG Magazine
  www.facebook.com/lghellas 
  www.LinkedIn.com

  Γράψτε το σχόλιο σας...
  15/10/2019 • 07:11

  Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

  Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία