TAGS

  Η WATT+VOLT Επίσημος Χορηγός ΕΚΟ ALL STAR GAME 2019

  Η ενέργεια που απογειώνει το ελληνικό μπάσκετ!
  05/02/2019 • 11:29
  Η WATT+VOLT Επίσημος Χορηγός ΕΚΟ ALL STAR GAME 2019
  • shares

  Αθήνα 05 Φεβρουαρίου 2019:

  Η WATT+VOLT για ακόμα μια φορά στηρίζει τον αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ και το αποδεικνύει ως Επίσημος Χορηγός της επιτυχημένης διοργάνωσης EKO ALL STAR GAME 2019, η οποία πρόκειται να διεξαχθεί στις 8-10 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, υπό τη διοργάνωση του ΕΣΑΚΕ.

  Η WATT+VOLT, σταθερά με όλη της την ενέργεια, είναι πιστός υποστηρικτής τέτοιου είδους διοργανώσεων, οι οποίες ενθαρρύνουν το αθλητικό πνεύμα και εμπνέουν μικρούς και μεγάλους για έναν υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής. Μέσα από αυτά τα αθλητικά δρώμενα, η εταιρεία συνεχίζει να αποδεικνύει το πάθος της για το ελληνικό μπάσκετ, συνδεόμενη απόλυτα με τις αξίες που προάγει ο αθλητισμός: το ήθος, την επιμονή και την ευγενή άμιλλα.

  Το πλούσιο πρόγραμμα του τριημέρου περιλαμβάνει αγώνες και δράσεις που έχουν σκοπό να αναδείξουν τους ταλαντούχους νέους του αθλήματος, να προσφέρουν θέαμα, συγκίνηση και εκπλήξεις και να συνδράμουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. Επιπλέον, θα υπάρξουν επιμορφωτικά σεμινάρια προπονητών, πρωτοβουλίες με κοινωνικό χαρακτήρα προς όφελος ευπαθών ομάδων, βραβεύσεις και άλλα δρώμενα στο κέντρο της πόλης.

  H κα Αντιγόνη Παγουλάτου, Marketing & Customer Care Director της WATT+VOLT, κατά την ομιλία της στη συνέντευξη Τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής του ΕΚΟ ALL STAR GAME 2019 δήλωσε: «Νιώθουμε πολύ υπερήφανοι που μας δίνεται η ευκαιρία να στηρίξουμε για ακόμη μια φορά τον ΕΣΑΚΕ και το ελληνικό μπάσκετ και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη, στην επετειακή συγκυρία των 100 χρόνων. Για εμάς το ALL STAR GAME είναι μια γιορτή ενότητας, φιλίας και αγωνιστικότητας, και κυρίως αγάπης για τον αθλητισμό. Στο γήπεδο συγκεντρώνονται μεγάλα αστέρια και νέα ταλέντα και δημιουργείται με αυτόν τον τρόπο ένας συνδυασμός συσσωρευμένης γνώσης και απεριόριστων προοπτικών, που μόνο συναρπαστικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει. Θα είμαστε εκεί, με όλη μας την ενέργεια.»

  Σχετικά με τη WATT+VOLT

  Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.

  Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που έθεσε σε εφαρμογή τον Απρίλιο του 2018.

  Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει, μέσω των προγραμμάτων Corporate Energy και Home Energy, σημαντικές ανταγωνιστικές εκπτώσεις. Παράλληλα, μέσω του Ελεύθερου Προνομιακού Προγράμματος Liberty, εγγυάται χρέωση χαμηλότερη και από το νυχτερινό τιμολόγιο, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς εγγύηση, χωρίς μηνιαίο πάγιο και χωρίς ρήτρα αποχώρησης.

  Τις ανταγωνιστικές αυτές χρεώσεις που οδηγούν στην άμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων για την επιχείρηση και το σπίτι αντίστοιχα είναι σε θέση να τις εξασφαλίσει χάρη στην ισχυρή δραστηριοποίησή της στην εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, το 2016 αποτέλεσε την πρώτη ελληνική ιδιωτική επιχείρηση που συμμετείχε στο European Energy Exchange (ΕΕΧ), το μεγαλύτερο Ενεργειακό Χρηματιστήριο της Ευρώπης, καθώς επίσης και ενεργό μέλος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας (Gestore del Mercato Elettrico), που της εξασφαλίζουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά. Παράλληλα, είναι επίσης μέλος της Joint Allocation Office (JAO) και του Συντονιστικού Γραφείου Δημοπρασιών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (SEE CAO).

  Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων Internet of Things (IOT). Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται ολοκληρωμένες πρωτοποριακές υπηρεσίες διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας για επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες, όπως το πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής smarteverything, η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα smartenergy, αλλά και η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt αντίστοιχα.

  Στο πλαίσιο της ανάπτυξής της και με απώτερο σκοπό να έρθει πιο «κοντά» στο  καταναλωτικό της κοινό δίνοντας έμφαση στην άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, η WATT+VOLT αναπτύσσει δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, έχοντας ήδη αναπτύξει πάνω από 25 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα watt-volt.gr ή καλέστε στο 183 83

  Γράψτε το σχόλιο σας...
  15/06/2019 • 07:16

  "Τελικοί" με φόντο την άνοδο και ντέρμπι με φόντο έναν τελικό!

  Μικρό προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι στα πλέϊοφ της Ιταλικής Serie C και της Ισπανικής Segunda División με τους αντιπάλους τους όμως ικανούς στο να αντισταθούν σθεναρά. Το πρώτο ντέρμπι του Κόπα Αμέρικα μπορεί να έχει γκολ γιατί διαθέτει ποιότητα και πάθος για διάκριση!