Προβληματισμένος ο Μπαρτζώκας

Προβληματισμένος και παράλληλα απογοητευμένος από την αντίδραση των παικτών του εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Προβληματισμένος και παράλληλα απογοητευμένος από την αντίδραση των παικτών του εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο τεχνικός του Πανιωνίου  μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ίκαρο ενώ στη συνέχεια τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να βρει ομαδικό κίνητρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Συγχαρητήρια στον Ίκαρο για τη νίκη και μπράβο τους. Σε ένα πρωτάθλημα που διακυβεύεται μόνο η θέση του πρωταθλητή πρέπει να ψάξεις να βρεις κίνητρο να παίξεις. Πρέπει να είναι η πορεία αυτό το κίνητρο της ομάδας μας. Εμείς έχουμε αρχίσει να έχουμε πρόβλημα. Δεν έχω πρόβλημα ότι χάσαμε, ιδίως όταν παίζει καλά ο αντίπαλος μας, όπως συνέβη με τον Ίκαρο. Το θέμα είναι με μας.
Νομίζω ότι από τα πολλά καλά λόγια οι παίκτες μου δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Έχουμε πολλούς νέους σαν τον Γιάνκοβιτς, τον Καββαδά, τον Σαρικόπουλο. Πρέπει να βρούμε ομαδικό κίνητρο και για να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη, αλλά και τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν εδώ σήμερα και θέλω να τους ευχαριστήσω. Έτσι θα αναδειχθούν και τα πρόσωπα».

Από την πλευρά των παικτών, ο Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε: «Δυστυχώς για άλλο ένα ματς εκτός έδρας δεν ήμασταν καλοί, έγινε ότι συνέβη και στην Δράμα. Ήμασταν κακοί στην άμυνα, από εκεί ξεκινάμε όλα για μας. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον ΑΓΟΡ, που πρέπει πάση θυσία να το κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.