Επαναφέρει Γεωργέα στο κέντρο

Ο Νίκος Κωστένογλου δοκίμασε τον έμπειρο άσσο και πάλι ως αμυντικό χαφ, στο πλάϊ του Φαμπιάν Βάργκας. Ο Μπέλεκ στην κορυφή της επίθεσης. "Πιο δύσκολο ματς στα Γιάννενα απ' αυτό της Κέρκυρας", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Νίκος Κωστένογλου δοκίμασε τον έμπειρο άσσο και πάλι ως αμυντικό χαφ, στο πλάϊ του Φαμπιάν Βάργκας. Ο Μπέλεκ στην κορυφή της επίθεσης. “Πιο δύσκολο ματς στα Γιάννενα απ’ αυτό της Κέρκυρας”, τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Την Τετάρτη η προετοιμασία της ΑΕΚ μπήκε στην τελική της ευθεία εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο Νίκος Κωστένογλου αρχικά τόνισε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του ότι: “Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και σε καμία περίπτωση να μη χάσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, όπως έγινε στην Κέρκυρα. Το ματς θα είναι πιο δύσκολο, αφού τα Γιάννενα θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία και φυσικά το γήπεδο θα είναι γεμάτο”.

Στη συνέχεια ο τεχνικός του δικεφάλου δούλεψε για αρκετή ώρα σε ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με ένα μίνι – διπλό στο πλάτος του γηπέδου με 9 παίκτες σε κάθε ομάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες σκέψεις του, οι οποίες “αποτυπώθηκαν” στον αγωνιστικό χώρο, ο Ανέστης Αργυρίου αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του στο δεξί άκρο, όπως και οι Κοντοές – Μπουγαϊδης στο κέντρο της άμυνας με τον Καράμπελα να επιστρέφει στα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή επέλεξε τους Γεωργέα – Βάργκας με τριάδα στην επίθεση τον Κλωναρίδη αριστερά, τον Λεονάρντο δεξιά και τον Μπέλεκ στην κορυφή, αντί του τιμωρημένου Λυμπερόπουλου. Φυσικά μένει η θέση του τερματοφύλακα με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλου να είναι το φαβορί, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει και άλλη μία θέση στη μεσαία γραμμή.

Φυσικά αυτή ήταν η πρώτη δοκιμή του Κωστένογλου, ο οποίος μέχρι και το Σάββατο αναμένεται να ανοίξει και πάλι τα …χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα που προτίθεται να επιλέξει κόντρα στην ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.