Στην “αχίλλειο πτέρνα της”

Τις αμυντικές αδυναμίες της Μέταλιστ θα προσπαθήσει να εκμεταλλεύτει ο Ολυμπιακός στον αυριανό αγώνα του στο Χάρκοβο για τη φάση των "16" του Europa League.

Τις αμυντικές αδυναμίες της Μέταλιστ θα προσπαθήσει να εκμεταλλεύτει ο Ολυμπιακός στον αυριανό αγώνα του στο Χάρκοβο για τη φάση των “16” του Europa League. To γεγονός ότι η ουκρανική ομάδα δέχεται γκολ σχεδόν στα περισσότερα ματς που δίνει στην έδρα της δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια τακτική που ακολούθησε στη Μόσχα κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν, παρατάσσοντας την ομάδα του με σφιχτή άμυνα και πολυπρόσωπο κέντρο, αφενός για να μπλοκάρει την κυκλοφορία των Ουκρανών, αφετέρου να εξουδετερώσει τους επικίνδυνους επιθετικους της.

Αν προβληματιζει κάτι τον Βαλβέρδε αυτό είναι η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τον οποίο οι ερυθρόλευκοι θα γνωρίσουν στη σημερινή τους προπόνηση. Οσον αφορά στο κρύο, “συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια” μετά το πολικό ψύχος που αντιμετώπισαν στη Μόσχα.

Στην ενδεκάδα, επιστρέφουν ο Μανιάτης και ο Τζεμπούρ  ενώ δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα παίζονται ανάμεσα στους Χολέμπας, Μαρκάνο και Φουστέρ. Στη σημερινή σύσκεψη θα αποφασιστεί αν θα υπάρξει αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής  (20:00) της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.