Λύγισε και την Αναγέννηση Επανομής ο Πανθρακικός (2-0)

Την όγδοη νίκη του σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια πέτυχε ο Πανθρακικός, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 της ελλιπέστατης Αναγέννησης Επανομής στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 15η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Την όγδοη νίκη του σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια πέτυχε ο Πανθρακικός, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 της ελλιπέστατης Αναγέννησης Επανομής στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 15η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.
Με την επιτυχία της αυτή, η ομάδα της Κομοτηνής έπιασε τη Βέροια στη δεύτερη θέση της κατάταξης και απέχει μόλις δύο πόντους από τον πρωτοπόρο Πλατανιά. Επιπλέον, αύξησε στους οκτώ τη διαφορά της από τη σημερινή αντίπαλό της, που παραμένει τέταρτη.
Ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 5′ όταν ο Πόνσε βρήκε με ωραία μπαλιά τον Μπαϊκαρά και εκείνος, αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα Φιρινίδη, πλάσαρε την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.
Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη, που δεν απειλήθηκε από τους Θεσσαλονικείς, «άγγιξε» το 2-0 στο 54′ όταν ο Μπέλιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Κοντογουλίδης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο, ο ίδιος παίκτης εννέα λεπτά αργότερα αξιοποίησε τη σέντρα του Χλωρού και με σουτ παραβίασε την εστία της Αναγέννησης.
Στο 90′ ο Πανθρακικός λίγο έλειψε να φτάσει στο 3-0 αλλά το φάουλ του Μίνγκα σταμάτησε στο δοκάρι του Φιρινίδη.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Στάθης, Βαγγελόπουλος, Κοντογουλίδης (82′ Σουλτανίδης), Μπαλού, Πόνσε (78′ Μίνγκας), Μπαϊκαρά, Μπέλιτς (62′ Χλωρός), Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Καρλάο, Κουρδάκης, Καραμανλής, Ασλανίδης, Γεωργίου (67′ Πολίτης), Καραγιάννης, Κάτσε, Μαυροματίδης (54′ Ναλμπάντης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.