“Ο Μπάγεβιτς θέλει Μιλόγεβιτς, δεύτερη επιλογή ο Ουζουνίδης”

Σε δημοσίευμα στη Σερβία σημειώνεται ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ θέλει τον Μιλόγεβιτς σε περίπτωση "διαζυγίου" με τον Χιμένεθ, ενώ γίνεται αναφορά και στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η ιστοσελίδα «Mozzart Sport» δημοσίευσε ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ και μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, σε περίπτωση που ο Μανόλο Χιμένεθ δεν συνεχίσει στην Ένωση. Αναλυτικά στο δημοσίευμα σημειώνεται:

«Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει ως πρώτο στόχο τον Μιλόγεβιτς και σύμφωνα με την «Mozzart Sport» τον έχει αρκετά ψηλά και ο πρόεδρος, Δημήτρης Μελισσανίδης. Στην ΑΕΚ θέλουν να λύσουν το θέμα προπονητή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και στη συνέχεια να περάσουν στα κομμάτι της ενίσχυσης της ομάδας για τα προκριματικά του Champions League. Η δεύτερη λύση για την ΑΕΚ είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, που παρά τις δύσκολες συνθήκες, έχει πετύχει σημαντικά αποτελέσματα με τους “πράσινους”. Ο Μιλόγεβιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα συνεχίσει. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι η τελευταία προειδοποίηση στην διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα που θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.