Καμία συμφωνία μεταξύ Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο

Ο μάνατζερ του Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στον πελάτη του και στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως υποστήριξε ο αγγλικός Τύπος τις προηγούμενες ημέρες.

Ο μάνατζερ του Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στον πελάτη του και στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως υποστήριξε ο αγγλικός Τύπος τις προηγούμενες ημέρες. Ο Ζόρζε Μέντες υπογράμμισε στην εφημερίδα «Globo», πως τα συγκεκριμένα σενάρια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς δεν υπάρχει ούτε καν πρόταση από την πλευρά των «κόκκινων διαβόλων». 

Χαρακτηριστικά, ο Μέντες τόνισε: «Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Δεν υπάρχει καν επίσημη πρόταση, δεν ισχύει αυτό».

Παράλληλα, ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως ο Μουρίνιο θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Σετούμπαλ και πως θα επιστρέψει στο Λονδίνο προκειμένου να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τα ίδια δημοσιεύματα υπογραμμίζουν πως ο Μουρίνιο θέλει να επιστρέψει άμεσα στους πάγκους και πως δεν τον ενδιαφέρει να κάνει διάλειμμα στο υπόλοιπο της εφετινής σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.