Ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες

Να ρυθμίσει με την πλευρά της Κυβέρνησης τις λεπτομέρειες της συμφωνίας για την εκμετάλλευση του ΟΑΚΑ θέλει η πλευρά Γιαννακόπουλου, προκειμένου να προχωρήσει το «Athens Alive».

Να ρυθμίσει με την πλευρά της Κυβέρνησης τις λεπτομέρειες της συμφωνίας για την εκμετάλλευση του ΟΑΚΑ θέλει η πλευρά Γιαννακόπουλου, προκειμένου να προχωρήσει το «Athens Alive». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η προσοχή στρέφεται στις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στη χωροθέτηση και στη χρήση της γης της συγκεκριμένης έκτασης, έτσι ώστε να προχωρήσει το πρότζεκτ.

Τόσο η πλευρά των επενδυτών, όσο και οι κυβερνόντες θέλουν να διασφαλιστούν από κάθε πλευρά, έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα νομικό πρόβλημα στο μέλλον. Ένα από τα «αγκάθια» που θα πρέπει να ξεπεραστεί άμεσα είναι αυτό της γραφειοκρατίας, κάτι που αναμένεται να ξεπεραστεί με κυβερνητικές ποινές. Εφόσον προχωρήσουν οι συγκεκριμένες επαφές, θα υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Την ίδια στιγμή, η πλευρά Αλαφούζου παρακολουθεί τις εξελίξεις. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την αδειοδότηση, προκειμένου να προχωρήσει τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει από τους υποψήφιους επενδυτές της πλευράς Γιαννακόπουλου.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.