Στεναχωρημένος ο Τσιώλης

Στεναχωρημένος από τον αποκλεισμό του Αστέρα Τρίπολης από τον επόμενο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης στην συνέντευξη Τύπου.

Στεναχωρημένος από τον αποκλεισμό του Αστέρα Τρίπολης από τον επόμενο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης στην συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως μπορεί η ομάδα του να προσπάθησε πολύ, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της, ωστόσο ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αποκλεισμό: «Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον τελικό. Εμείς φτάσαμε στο τέλος στο Κύπελλο. Περιμέναμε αλλιώς αυτό το ματς. Βρεθήκαμε πολύ νωρίς με μειονέκτημα. Εκεί προσπάθησαν πολύ τα παιδιά για να πάρουν την πρόκριση. Αυτό, όμως, δεν έγινε.
Μείναμε έξω από τον τελικό. Λυπάμαι πολύ που δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό το δώρο στους ιδιοκτήτες. Στεναχωριέμαι και για τον κόσμο. Ήθελα πάρα πολύ να προκριθούμε γιατί σήμερα ήταν καταπληκτικοί. Ήθελα να έχει μια σφραγίδα αυτή η συνεργασία, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με μένα στην ομάδα».

Για την επόμενη μέρα στην ομάδα: «Ο Αστέρας πρέπει να δει την επόμενη μέρα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στα τρία ματς στο πρωτάθλημα και να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε».

Για τη διαιτησία: «Δεν θα ήθελα σε ένα τέτοιο ματς να μιλήσω και να κρίνω τη διαιτησία».

Για τον τρόπο που θα συνέλθει η ομάδα από τον αποκλεισμό: «Ο τρόπος που έγινε ο αποκλεισμός είναι πολύ σκληρός. Αν ο Περόνε και ο Ράγιος είχαν κάνει γκολ στις ευκαιρίες μετά το 2-1 θα ήμασταν στο 3-1. Οι παίκτες υπερέβαλαν εαυτόν. Κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Είναι μεγάλη η πίκρα. Ήταν εφικτό. Η ομάδα έγραφε ιστορία σήμερα. Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει. Θα ήθελα αυτή η μέρα να μείνει στην ιστορία».

Για τον Πουλίδο που έκανε το τραγικό λάθος: «Μίλησα με τον Πουλίδο και του είπα ότι οι μεγαλύτεροι παίκτες του κόσμου στα μεγαλύτερα ματς έχουν κάνει τέτοια λάθη. Πιο σημαντικό ήταν ότι παίζαμε με δέκα παίκτες από το ξεκίνημα.
Όταν τελειώνει ένα ματς δεν είναι σωστό να κάνουμε έναν απολογισμό. Πρέπει να είμαστε κοντά στο παιδί, παρότι πονέσαμε. Ήταν ένα ατομικό λάθος. Όσο υπάρχει ανθρώπινος παράγοντας, θα υπάρχει λάθος. Σε παιχνίδια με τέτοια πίεση δεν πρέπει να παίζεις με την φωτιά».

Για την τακτική που ακολούθησε και προηγήθηκε με 2-1: «Υπερβάλαμε και γι’ αυτό και κάναμε την ανατροπή. Είχαμε μεγάλη προσπάθεια και μεγάλη συγκέντρωση. Θα μπορούσαμε σε ακόμα δυο περιπτώσεις να κάνουμε ένα τρίτο γκολ. Όσο πέρναγε ο χρόνος, ο αντίπαλος πίεζε. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά τον αγώνα.

Πολύ δύσκολα, αν δεν γινόταν αυτή η φάση, θα χάναμε την πρόκριση. Είχα ετοιμάσει τον Άλβαρες για το 73′ αλλά δεν πρόλαβα. Αφαιρέσαμε τον δεύτερο αμυντικό χαφ, αλλά κλείσανε οι γραμμές. Στην επίθεση βγαίναμε με τρεις παίκτες. Έπρεπε να έχουμε ελπίδα για ένα δεύτερο γκολ. Και τα καταφέραμε. Θα αναλύσουμε τα πράγματα. Θα είναι δύσκολη η βραδιά. Σίγουρα. Μαζεύουμε εμπειρία. Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.