Βοσνιάδης: «Μεγάλο κίνητρο για εμάς»

Την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη, μετά τα «τρίποντα» με Παναχαϊκή και Διαγόρα, φιλοδοξεί να πανηγυρίσει την Κυριακή η Αναγέννηση Επανομής, που φιλοξενεί στο «Νίκος Σαράφης» τον πρωτοπόρο Πλατανιά Χανίων.

Την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη, μετά τα «τρίποντα» με Παναχαϊκή και Διαγόρα, φιλοδοξεί να πανηγυρίσει την Κυριακή η Αναγέννηση Επανομής, που φιλοξενεί στο «Νίκος Σαράφης» τον πρωτοπόρο Πλατανιά Χανίων.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη καλείται να αντιδράσει θετικά, μετά την ήττα στη Μυτιλήνη από την Καλλονή, για να διατηρηθεί στα υψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας, πριν από τη νέα δύσκολη έξοδο στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό την Τετάρτη. Ο τεχνικός των «πράσινων» δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση τον ανέτοιμο Μπεκιάρη, ενώ διαθέσιμοι είναι και πάλι οι Γεωργίου, Τράκις και Μπούτρικς, που αποθεραπεύτηκαν.

Μιλώντας για το παιχνίδι με τους Κρητικούς, ο Βοσνιάδης τόνισε: «Είναι ένα ματς ανάμεσα στις δυο ευχάριστες εκπλήξεις του Πρωταθλήματος. Παίζουμε με τον πρωτοπόρο και υπάρχει μεγάλο κίνητρο για εμάς, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Θέλουμε να μείνουμε ψηλά στην κατάταξη και μακάρι αυτό να συμβεί μέχρι τέλους. Ελπίζουμε ότι θα ξεπεραστούν γρήγορα τα προβλήματα της κατηγορίας, ώστε να υπάρξουν ομάδες αξιοπρεπείς. Το μυαλό μας βρίσκεται μόνο στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και στόχος μας είναι η νίκη, μέσα από καλή εμφάνιση, για να δικαιώσουμε την καλή μας θέση στην βαθμολογία. Θεωρούμε ότι θα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, έχει υποχρέωση να μας στηρίξει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.