Κατσαβάκης: “Υπομονή και προσπάθεια”

Ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε ότι η Δόξα θα "παλέψει" για την παραμονή, αλλά και για τη δημιουργία μίας δυνατής ομάδας που θα βασίζεται σε Έλληνες παίκτες.

Ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε ότι η Δόξα θα “παλέψει” για την παραμονή, αλλά και για τη δημιουργία μίας δυνατής ομάδας που θα βασίζεται σε Έλληνες παίκτες. Ο έμπειρος τεχνικός που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας της Δράμας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “NOVA Σπορ Fm” για τα σχέδιά του.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μάκης Κατσαβάκης:

– Για την απόφασή του να αναλάβει τη Δόξα:
“Με βάση την ηλικία μου και τα ελληνικά δεδομένα είναι λίγες οι ομάδες που έχω πάει. Είναι ένα μεγάλο ρίσκο. Η ομάδα όπως είναι διαμορφωμένος ο ποδοσφαιρικός χάρτης, με υπομονή μπορεί να γίνει από τις πιο υγιείς ομάδες και να μεσουρανήσει το επόμενο διάστημα.

Δυσκολεύτηκε να δημιουργηθεί. Μέχρι αυτό το παιχνίδι και με τον ΠΑΟΚ θα γίνει προσπάθεια να αποκτήσω καλύτερη άποψη και στη συνέχεια να έρθουν νέοι Έλληνες παίκτες για να χτίσουμε πάνω τους την ομάδα. Θα γίνει προσπάθεια βέβαια και για την παραμονή”.

– Για την εικόνα της Δόξας ως τώρα:
“Ήταν λίγο το διάστημα προετοιμασίας. Δεν είναι η πραγματική εικόνα της ομάδας. Δεν έχει ευθύνη και ο προηγούμενος προπονητής. Θα γίνουμε πιο δυνατοί στο πρεσάρισμα για να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον αντίπαλο και θα περιμένουμε και την ενίσχυση τον Ιανουάριο. Είναι μειονέκτημα και το γήπεδο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Προχωράμε και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Η ευρύτερη περιοχή διαθέτει πλούσιο ταλέντο παικτών”.

– Για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε:
“Είναι μια φάση γνωριμίας. Είπαμε για μεγαλύτερο συμβόλαιο. Δική μου πρόθεση είναι να με γνωρίσει ο πρόεδρος και να χτίσουμε μια ομάδα. Τέσσερα χρόνια ήμουν με το λόγο μου στην Έδεσσα. Υπογράψαμε μέχρι το τέλος, με οψιόν για άλλα δύο χρόνια”.

– Για την ενίσχυση της ομάδας: “Με μια ενίσχυση έμπειρων παικτών που θα είναι μέσα στο μπάτζετ, θα γίνει προσπάθεια. Η ομάδα δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Αρκετές ομάδες δεν θα αντέξουν οικονομικά. Αν ισχύουν οι κανονισμοί της UEFA, θα κατρακυλήσουν πολλές ομάδες στο τέλος της χρονιάς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.