Μιλιβόγεβιτς: «Θα τα δώσουμε όλα για τα θύματα της Θύρας 7» (video)

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς βάζει στο "μικροσκόπιο" του το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς βάζει στο “μικροσκόπιο” του το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά. Ανάμεσα σε άλλα, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής μιλάει ακόμη για την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», αλλά και για τον ανταγωνισμό που υπάρχει για τις θέσεις των αμυντικών μέσων.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, λέει χαρακτηριστικά: «Σίγουρα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πλεονέκτημά μας ίσως είναι ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Χρειάζεται να συνεχίσουμε έτσι. Δεν ξέρω. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλό μας και θα αποφασίσουμε τον τρόπο που θα αγωνιστούμε. Νομίζω πως ο προπονητής μας δε θα αλλάξει πολλά πράγματα γιατί παίξαμε καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όσο για τα μειονεκτήματα, θα πρέπει να τα βρουν. Δε θα τα πω εγώ.

Αναφορικά με το επιπλέον κίνητρο που θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» για τη νίκη λόγω της τραγωδίας της Θύρας 7, καθώς τη Δευτέρα συμπληρώνονται 35 χρόνια από την ημέρα που χάθηκαν 21 άνθρωποι μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΑΕΚ, ο Σέρβος αμυντικός μέσος αναφέρει: «Είναι μία πολύ άσχημη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ναι, έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο. Αλλά σε κάθε αγώνα παίζουμε για τους οπαδούς μας. Είναι λογικό να παίζεις ποδόσφαιρο για τον κόσμο. Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ θα θυμόμαστε διαρκώς εκείνο το άσχημο γεγονός για το σύλλογο, την ιστορία του. Φυσικά είναι ένα κίνητρο και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για εκείνους και για τον κόσμο που θα βρίσκεται στο γήπεδο».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο βίντεο του novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.