Ψηφίζει Σίτι ο Βιεϊρά

Τη βεβαιότητα ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα νικήσει τη συμπολίτισσά της Γιουνάιτεντ στην κούρσα για τον φετινό τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ εξέφρασε ο Πατρίκ Βιεϊρά.

Τη βεβαιότητα ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα νικήσει τη συμπολίτισσά της Γιουνάιτεντ στην κούρσα για τον φετινό τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ εξέφρασε ο Πατρίκ Βιεϊρά.
 
Ο Γάλλος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που κρέμασε πέρυσι τα παπούτσια του για να αναλάβει θέση στελέχους στον τομέα ανάπτυξης των «πολιτών», υποστήριξε ότι η φετινή Σίτι του θυμίζει την Αρσεναλ της σεζόν 2003-2004, της οποίας ήταν αρχηγός.
 
«Αυτή η ομάδα μου θυμίζει την Αρσεναλ γιατί η προσήλωση στο στόχο είναι συνολική», δήλωσε στην «Daily Mirror». «Αυτό που μου αρέσει στη Σίτι είναι η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Υπάρχει ένα σύνολο παικτών με πραγματικά δυνατή σχέση μεταξύ τους. Όταν ήμουν στην Αρσεναλ πήγαινα στην προπόνηση κάθε μέρα χαρούμενος χάρη στην ατμόσφαιρα και το ίδιο ισχύει και εδώ. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και οι παίκτες θέλουν να είναι μαζί, να περνούν χρόνο μαζί και αυτό είναι το καλύτερο ξεκίνημα για μία επιτυχημένη πορεία», συμπλήρωσε.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.