Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση

Ο Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ έχει συνάντηση αυτή την ώρα με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον οποίο συζητάει τις λεπτομέρειες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ έχει συνάντηση αυτή την ώρα με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον οποίο συζητάει τις λεπτομέρειες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η συνάντηση έχει ξεκινήσει λίγο μετά τις 11:00 και στο επίκεντρο θα βρεθεί το θέμα των χρεών του “τριφυλλιού”.

Πρόθεση της πλευράς του Ταϊλανδού επενδυτή είναι να καλυφθεί ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ, από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, ώστε στη συνέχεια να καλύψει η Pan Asia την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των “πρασίνων” κατά 27 εκατομμύρια ευρώ. Αν βρεθεί η “χρυσή τομή” σε αυτό το θέμα, τότε στη συνέχεια θα υπάρξει οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ, για να προχωρήσει η συμφωνία.

Εξελίξεις αναμένονται εντός της ημέρας, με τη συνάντηση να κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της ομάδας, καθώς σε περίπτωση “ναυαγίου”, η επόμενη ημέρα προβλέπεται αρκετά δύσκολη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.