Κερ: «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές»

Ο Στιβ Κερ υπογράμμισε πως δε μπορεί να γίνει κάποια σύγκριση μεταξύ των Σικάγο Μπουλς του 1996 και των Γκόλντεν Στέιτ Γουρόριος της εφετινής σεζόν, λόγω σημαντικών διαφορών.

Ο Στιβ Κερ υπογράμμισε πως δε μπορεί να γίνει κάποια σύγκριση μεταξύ των Σικάγο Μπουλς του 1996 και των Γκόλντεν Στέιτ Γουρόριος της εφετινής σεζόν, λόγω σημαντικών διαφορών. Συγκεκριμένα, ο προπονητής των «πολεμιστών» και τότε παίκτης των «ταύρων» δε θέλησε να απαντήσει άμεσα στον Σκότι Πίπεν, ο οποίος είχε τονίσει πως οι Μπουλς θα έφταναν σε ένα εύκολο 4-0 στις νίκες κόντρα στους Μπουλς. Ο Κερ τόνισε πως υπάρχουν σημαντικές διαφορές στο μπάσκετ του 1996 και σε αυτό του 2016.

Χαρακτηριστικά, ο τεχνικός των πρωταθλητών του ΝΒΑ υπογράμμισε: «Είναι δύσκολο να απαντήσω, όχι απλώς γιατί συγκρίνουμε διαφορετικές εποχές, αλλά γιατί προσωπικά για μένα δεν ξέρω ποιος είναι ‘εμείς’ και ποιος είναι ‘αυτοί’. Θα πω απλώς αυτό: αν οι δύο ομάδες τίθεντο αντιμέτωπες, δεν αμφιβάλω πως εμείς θα μπορούσαμε να μας νικήσουμε και εκείνοι να τους νικήσουν».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Το μπάσκετ είναι πολύ διαφορετικό από τότε και διαιτητεύεται διαφορετικά. Για παράδειγμα αν οι δύο αυτές ομάδες έπαιζαν, οι Μπουλς θα τιμωρούνταν για hand-checking συνέχεια και οι Γουόριορς για αντικανονικές άμυνες. Μιλάμε για 20 χρόνια διαφορά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.