Πιο κοντά η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, σχετικά με την επικείμενη αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ομάδας, τις προσεχείς ημέρες.

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, σχετικά με την επικείμενη αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ομάδας, τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επαφές του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ με την πλευρά Αλαφούζου συνεχίζονται και όλα δείχνουν πως τις προσεχείς ημέρες θα ολοκληρωθεί η συμφωνία. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιάννης Αλαφούζος τονίζει στους άμεσους συνεργάτες του, για την πορεία των επαφών: «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Προχωράμε κανονικά. Σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί η συμφωνία και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην υλοποίησή της. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο να έχει αλλάξει τα δεδομένα που υπήρχαν. Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί. Είναι θέμα ολίγων ημερών να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Εντός της ημέρας αναμένονται στην Αθήνα οι συνεργάτες του Ταϊλανδού επενδυτή, προκειμένου να έχουν επαφές με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» και να προετοιμάσουν το έδαφος για την επικείμενη άφιξη του Πιεμπονγκσάντ τις προσεχείς ημέρες. Όλα δείχνουν πως ο Ταϊλανδός θα βρίσκεται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Γιάννη Αλαφούζου και να αποκτήσει τον έλεγχο του «τριφυλλιού». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.