Εργοτέλης- Κέρκυρα: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τι είπαν οι Νίκος Καραγεωργίου και Χάβι Γκράθια στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Εργοτέλης- Κέρκυρα.

Δείτε τι είπαν οι Νίκος Καραγεωργίου και Χάβι Γκράθια στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Εργοτέλης- Κέρκυρα.


Νίκος Καραγεωργίου: «Ήταν μια σημαντική νίκη που την χρειαζόμασταν. Παίζοντας υπάρχει πάντα άγχος και όχι μόνο για να ολοκληρωθούν οι φάσεις. Πήραμε μια νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια που πρέπει να πάρουμε. Είναι δεδομένο πως οι παίκτες καταβάλουν προσπάθεια και πως υπάρχει άγχος. Σε όλα τα παιχνίδια είχαμε θέληση. Με τον Παναιτωλικό ήμασταν άτυχοι. Στα άλλα παιχνίδια υπήρχαν καλύτεροι αντίπαλοι και μας κέρδισαν δίκαια. Πρέπει να υπερβάλουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στην συνέχεια για να πετύχουμε τον στόχο μας. Οπωσδήποτε οι παίκτες είναι αγχωμένοι και είναι λογικό. Είναι μεγαλύτερο το άγχος όταν παίζεις στην έδρα σου. Ευχαριστούμε τον κόσμο και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο μας βοήθησαν για να πάρουμε το παιχνίδι. Ελπίζω να τον έχουμε και στην συνέχεια. Υπάρχει μια ομάδα στο Ηράκλειο και στην Κρήτη που όλοι την ξέρουμε και δεν χρειάζονται αναφορές. Και ο Εργοτέλης, όμως, είναι παιδί του Ηρακλείου και της Κρήτης και εκφράζει το Ηράκλειο και την Κρήτη. Συγχαρητήρια σε αυτούς που ήρθαν, τους θέλουμε και στην συνέχεια. Χωρίς αυτούς μπορεί να μην παίρναμε τη νίκη. Κάθε Κυριακή ανατρέπονται τα πράγματα. Αυτό που ξέρω είναι πως η παραμονή εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εμάς, καθώς οι άλλες ομάδες που μάχονται για την παραμονή έχουν δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον δυο νίκες και κάτι ακόμα. Νομίζω θα χρειαστούμε 33-34 βαθμούς. Αυτή τη νίκη, αν ολοκληρωθεί η παραμονή μας στην κατηγορία, τη θεωρώ την πιο σημαντική. Μπορεί να μην ήταν ο στόχος μας η παραμονή, όμως από συγκυρίες φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση. Αυτή η νίκη θα είναι η μεγαλύτερη νίκη του πρωταθλήματος για βαθμολογικούς λόγους και για την ώθηση που σου δίνει τη συνέχεια και την ψυχολογία που σου φτιάχνει».


Χάβι Γκράθια: «Είχαμε ευκαιρίες, όχι όμως καλες τελικές προσπαθειες απο στημμένα και σούτ. Παίξαμε με καρδιά στο τέλος, αλλά δεν μπορέσαμε να παρουμε τελικό αποτελεσμα. Μπαινουμε στην τελική ευθεια. Θα παλεψουμε για την παραμονή μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ξεκίνησα στην ομάδα με 2 βαθμούς.Τωρα εχουμε 24 και παραμένουμε στην μαχη της παραμονής. Θα παλεψουμε. Γίνεται ισορροπημενη προσπάθεια απο ολες τις ομαδες. Δεν θα είναι ευκολο για κανενα. Κανεις δεν μπορεί να θεωρεί κατι δεδομένο. Πολλά μπορει να ανατραπούν. Βιώνουμε όλη αυτήν την κατασταση όλο το χρονο. Εν αντιθεσει με άλλες ομάδες που δεν το είχαν, αυτό το άγχος. Δε νομίζω ότι η Κέρκυρα τελικά θα αντιμεωπίσει πρόβλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.