Παραμονεύουν Ισπανοί, Πορτογάλοι και Γερμανοί για Λάμπρου

Στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκεται ο Λάζαρος Λάμπρου και όσο δεν υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες μετακόμισης του στο εξωτερικό.

Στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκεται ο Λάζαρος Λάμπρου και όσο δεν υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες μετακόμισης του στο εξωτερικό. 

Οι Πράσινοι βρίσκονται εδώ και αρκετούς μήνες σε συζητήσεις με την πλευρά του ταλαντούχου επιθετικού, ωστόσο ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία. Ο εκπρόσωπος του νεαρού στράικερ, Λάμπρος Χούτος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος με την αρχική οικονομική προσφορά του Τριφυλλιού, η οποία είναι αισθητά μικρότερη σε σχέση με τα συμβόλαια αρκετών ποδοσφαιριστών της Κ20 του συλλόγου και πλέον όλα τα σενάρια είναι ανοικτά σε αυτό το μίνι …σίριαλ.


Ο ρόλος του Αλαφούζου

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ενήμερος για τις εξελίξεις και αφού δεν είδε …φως στο τούνελ, ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση. Μάλιστα η πρόσφατη συνάντηση του με την πλευρά του παίκτη ήταν ιδιαίτερα σημαντική, αφού “έσπασε” ο πάγος και ο Γιάννης Αλαφούζος έδειξε ότι είναι και δική του επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα, ο πιο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που έχει βγει τα τελευταία χρόνια από την Ακαδημία. 


Τα ξαναλένε τον Γενάρη

Για την ώρα, οι συζητήσεις Λάμπρου και Παναθηναϊκού έχουν “παγώσει” και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν το Γενάρη. Πάντως οι Πράσινοι με αυτή την κίνηση παίρνουν ένα μεγάλο ρίσκο, αφού ο παίκτης σε λίγες ημέρες θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στηρίζονται στο λόγο που έχει δώσει η πλευρά του 18χρονου επιθετικού.


Επιμένει η Μαγιόρκα

Η πρώτη ξένη ομάδα που έδειξε έμπρακτα ότι θέλει να κάνει δικό της τον Λάζαρο Λάμπρου ήταν η Μαγιόρκα. Οι Ισπανοί είχαν καταθέσει πρόσφατα επίσημη πρόταση στο Τριφύλλι για την απόκτηση του νεαρού φορ και πήραν αρνητική απάντηση από τους Πράσινους, ωστόσο είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν και ετοιμάζουν νέα πρόταση. Αυτή τη φορά αποκλειστικά στην πλευρά του ποδοσφαιριστή. 

Παράλληλα έντονο είναι το ενδιαφέρον ομάδας της Μπουντεσλίγκα για τον Λάμπρου, ενώ ο 18χρονος επιθετικός βρίσκεται και στην transfer list μεγάλου Πορτογαλικού συλλόγου, ο οποίος εντυπωσιάστηκε με τις εμφανίσεις του παίκτη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που έγιναν στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Στους επίδοξους …μνηστήρες δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και κάποια ομάδα από τη γειτονική Ιταλία, λόγω των πολλών γνωριμιών που έχει ο Χούτος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.