“Γκαρθία ο διάδοχος”

Σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με τον προπονητή της Χετάφε, Λουίς Γκαρθία!

Σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με τον προπονητή της Χετάφε, Λουίς Γκαρθία. «Είναι πολύ πιθανό η νέα χρονιά να τον βρει στον Ολυμπιακό και στο Champions League» μετέδωσε ο σταθμός.

Ο 39χρονος τεχνικός έχει κάνει δυο πολύ καλές χρονιές με Χετάφε και Λεβάντε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και έχει συγκεντρώσει επάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.  Ο ίδιος πάντως διαψεύδει την οποιαδήποτε κρούση από Ελλάδα.

«Έχω συμβόλαιο με την Χετάφε διάρκειας τριών χρόνων. Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο» φέρεται να είπε σε επαφή που είχαν μαζί του οι Ισπανοί, δήλωση  που φιλοξενεί ο “Πρωταθλητής”. Ο Γκαρθία βρίσκεται στο στόχαστρο και της Βαλένθια, η οποίο βλέπει στο πρόσωπό του, τον αντικαταστάτη του Ουνάι Έμερι.

Ο Γκαρθία έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Χετάφε αλλά σε αυτό υπάρχει μια μικρή ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που τον θέλει στον πάγκο του μετά την αποχώρηση του Βαλβέρδε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.