Πρωταθλητής χειμώνα με τριάρα!

Πρωταθλητής χειμώνα (έστω και στις αρχές... Μαρτίου!) αναδείχθηκε ο Πλατανιάς μετά τη νίκη του με 3-0 σε βάρος της Καλλονής στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ, που σηματοδοτεί και το τέλος του πρώτου γύρου.

Πρωταθλητής χειμώνα (έστω και στις αρχές… Μαρτίου!) αναδείχθηκε ο Πλατανιάς μετά τη νίκη του με 3-0 σε βάρος της Καλλονής στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ, που σηματοδοτεί και το τέλος του πρώτου γύρου. Η εκπληκτική ομάδα του Τίμου Καβακά ξεπέρασε ένα ακόμη εμπόδιο και εξακολουθεί να φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με συμπληρωμένο το πρώτο μισό της περιόδου.

Πάντως, η επικράτηση των «ερυθρόλευκων» ήρθε σαφώς πιο δύσκολα από όσο υποδηλώνει το τελικό αποτέλεσμα καθώς οι φιλοξενούμενοι πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση αλλά σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, δεν είχαν ουσία και απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες. Αν ήταν πιο εύστοχοι, θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από τον αγώνα, που παρακολούθησαν περίπου 700 φίλαθλοι.

Οι γηπεδούχοι δεν θα μπορούσαν να είχαν ονειρευτεί καλύτερη αρχή στο ματς αφού μόλις στο 1′ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μαραγκουδάκη από τον τερματοφύλακα Σουλογάνη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μιρτσέτα.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Λουτσιάνο ντε Σόουζα βγήκαν μπροστά και δημιούργησαν τρεις με τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες με τους Μανουσάκη, Λεοζίνιο και Μαρσέλο αλλά ο γκολκίπερ Λαζαρίδης όποτε χρειάστηκε, δήλωσε «παρών» και διατήρησε ανέπαφη την εστία του.
Αφού οι Κρητικοί απέφυγαν την ισοφάριση στο διάστημα που η Καλλονή πίεζε, έφτασαν -στο 33′- και κόντρα στη ροή του αγώνα, σε δεύτερο τέρμα με ατομική ενέργεια και σουτ του Ναζλίδη, θέτοντας στέρρες βάσεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στην επανάληψη, η ομάδα των Χανίων ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ. Συγκεκριμένα, στο 63′ ο Μαραγκουδάκης εξαπέλυσε δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα της ΑΕΛΚ.

Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά κριθεί ωστόσο η Καλλονή συνέχισε να προσπαθεί για το γκολ, το οποίο λίγο έλειψε να πετύχει στο 81′ αλλά το σουτ του Μαρσέλο στην κίνηση, βρήκε στη συμβολή των δοκαριών. Έτσι, το 3-0 διατηρήθηκε ως την εκπνοή του ματς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγέωργος (69′ Τσοντάκης), Κουρτεσιώτης, Τζανής, Ραπτάκης, Δέντσας, Γκονζάλες (78′ Χαϊκάλης), Μιρτσέτα (55′ Μαραγκός), Δράμι, Μαραγκουδάκης, Ναζλίδης.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Λουτσιάνο ντε Σουόζα): Σουλογάνης, Χατζόπουλος (53′ Ταραχούλσκι), Καρακώστας, Χωριανόπουλος, Μήτσης, Κριπιντίρης, Σιλιγαρδάκης, Μαρτσέλο, Ζουρούδης (73′ Ντος Σάντος), Μανουσάκης, Λεοζίνιο (77′ Σαμπάνης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.