Φεύγει για Σμύρνη και… οκτάδα!

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί πανέτοιμος αύριο (13/3) για τη Μικρά Ασία, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στους «8» του BCL κόντρα στην Καρσίγιακα

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε σήμερα (12/3) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, εν όψει του επαναληπτικού της Τετάρτης (14/3) απέναντι στην Καρσίγιακα, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Basketball Champions League. Οι «ασπρόμαυροι» αναχωρούν το πρωί της Τρίτης (13/3) για τη Σμύρνη, όπου φιλοδοξούν ότι θα πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στη σημερινή προπόνηση ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από το νεαρό Δημήτρη Καραμανώλη, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ο τελευταίος έμεινε εκτός αποστολής για τη Μικρά Ασία, όπως και ο Θοδωρής Καρράς.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, ο προπονητής της ομάδας πήρε μαζί του τους εξής: Τεράν Πετεγουέι, Λίνο Χρυσικόπουλο, Ουσμάν Κρουμπάλι, Αντώνη Κόνιαρη, Απόλλωνα Τσόχλα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θοδωρή Ζάρα, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Δημήτρη Κατσίβελη, Νταρνέλ Τζάκσον, Φιλ Γκος και Λάκι Τζόουνς.

Η αποστολή του «Δικέφαλου» θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (13/3) στις 09:50 από τη Θεσσαλονίκη και -με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη- αναμένεται να φτάσει στη Σμύρνη στις 15:10. Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο Μπάνε Πρέλεβιτς και τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Ασλανίδης, Αριστοτέλης Καρακούσης, και Χρήστος Καραμπέρης.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Σμύρνη και στο γήπεδο της Καρσίγιακα είναι προγραμματισμένη το βράδυ της Τρίτης (13/3) στις 19:00. Προπόνηση είναι προγραμματισμένο να γίνει και το πρωί της Τετάρτης (14/3).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.