Συνεχίζει με Σούλη

Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Σούλη Παπαδόπουλου από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΠ Ηρακλής. Αν και οι δηλώσεις του Κορυδαλλιώτη προπονητή μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Εθνικό Γαζώρου περί συνάντησης με τη διοίκηση, προκάλεσαν... συναγερμό, εντούτοις αυτός αποδείχθηκε εσφαλμένος.

Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Σούλη Παπαδόπουλου από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΠ Ηρακλής. Αν και οι δηλώσεις του Κορυδαλλιώτη προπονητή μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Εθνικό Γαζώρου περί συνάντησης με τη διοίκηση, προκάλεσαν… συναγερμό, εντούτοις αυτός αποδείχθηκε εσφαλμένος.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι διοικούντες κατέστησαν σαφές στον Παπαδόπουλο ότι τον στηρίζουν και δεν υπάρχει απολύτως καμία σκέψη σχετικά με το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας μαζί του.
Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ΑΕΠ Ηρακλής διέψευσε -με ανακοίνωσή της- τις καταγγελίες από την πλευρά του Εθνικού Γαζώρου σχετικά με επιθέσεις που δέχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα της Δευτέρας στο Καυτανζογλείου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.