Μπαρτζώκας: «Δεν είναι στο χέρι μας η θέση που θα καταλάβουμε»

Η Χίμκι ολοκληρώνει την κανονική περίοδο στην Ισπανία, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με τον προπονητή της Γιώργο Μπαρτζώκα να δηλώνει πως η ομάδα του θα παλέψει για την νίκη, αν και η θέση που τελικά θα πάρει δεν είναι στα χέρια της ομάδας του.

Η Χίμκι ολοκληρώνει την κανονική περίοδο στην Ισπανία, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με τον προπονητή της Γιώργο Μπαρτζώκα να δηλώνει πως η ομάδα του θα παλέψει για την νίκη, αν και η θέση που τελικά θα πάρει δεν είναι στα χέρια της ομάδας του.

Η Χίμκι κατάφερε να βρεθεί στους προημιτελικούς της Ευρωλίγκα, όμως ακόμα δε ν γνωρίζει την θέση που θα τερματίσει καθώς και τον αντίπαλο της στην τελευταία στροφή πριν από το Φάιναλ Φορ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, πάντως ξεκαθάρισε, πως οι παίκτες του θα παλέψουν για την νίκη, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:  

«Τώρα έχουμε έξι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Τρεις από αυτούς δεν θα παίξουν και τρεις άλλοι είναι αμφίβολοι. Στην πρωινή προπόνηση θα δούμε εάν μπορέσουν να αγωνιστούν. Οπότε, αυτή δεν είναι μία συνηθισμένη κατάσταση για εμάς αλλά φυσικά δεν κρατάμε την τύχη στα χέρια μας επειδή εξαρτιόμαστε από αποτελέσματα άλλων ομάδων, σχετικά με το σε ποια θέση θα καταλήξουμε. Τέλος πάντων, θα προσπαθήσουμε με όσους έχουμε να κερδίσουμε».

«Η Μπαρτσελόνα έχει ταλέντο. Ακόμα και όταν παίζουν χωρίς πίεση, έχουν αποδείξει πως επιθετικά πως μπορούν να δημιουργήσουν και να σκοράρουν.  Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πως έχουν παίκτες που ξέρουν από μπάσκετ. Συγχρόνως πρέπει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Βασικά πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα επειδή εάν παίξουν το παιχνίδι τους θα βάλουν πολλούς πόντους. Η καλή άμυνα και η συγκέντρωση θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, όποιες και να είναι οι συνθήκες, για να δούμε στο τέλος σε ποια θέση θα καταλήξουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.